KEHOP projekthírek

Az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás közel 1,2 milliárd vissza nem térítendő támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében. A KEHOP-3.2.1-15-2017-0002 azonosítószámú projektnek köszönhetően november végén 9 új hulladékszállító járművet adtak át a Társulás részére.

Read More...

Az Önkormányzati Társulás számára mindig is kiemelten fontos volt, hogy a hulladékgazdálkodás és a környezetvédelem helyzetének alakulását, az ezzel kapcsolatos tapasztalatait megismertesse tagönkormányzataival és a lakossággal. A projektben érintett településeken ezért színes, figyelemfelkeltő kiadványokat osztottak, hogy bemutassák, milyen új, még inkább környezetbarát hulladékgyűjtési és -kezelési rendszert biztosító fejlesztések valósulnak majd meg a közel 1,2 milliárd vissza nem térítendő támogatásból.

Read More...

Az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás 1 199 999 988 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében. Az 1 330 000 000 Ft összköltségű fejlesztés tovább fejleszti az elmúlt évek eredményes beruházásait, új környezetbarát hulladékgyűjtési és -kezelési rendszert megvalósítva.

 
Read More...