Sajtónyilvános nyitórendezvényünk

  1. By Ági
  2. On máj.07.2019
  3. In
  4. With

Bemutattuk a projektet március 20-án a Kerepes, Ökörtelek-völgyi Hulladékkezelő Központban.

„A jelenleg már 115 tagtelepülésből álló és folyamatosan bővülő Önkormányzati Társulás mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy élhető, tiszta környezetet biztosítson a térség lakosainak. A támogatás révén lehetőség nyílik az elmúlt évek eredményes beruházásainak továbbfejlesztésére, új, még inkább környezetbarát hulladékgyűjtési és -kezelési rendszert megvalósítva a projektben érintett területeken. A beruházásnak köszönhetően bővítjük a térségben található két hulladékkezelő központot, valamint a hulladék gyűjtését és szállítását ellátó infrastruktúrát is, ezáltal még korszerűbb és biztonságosabb hulladékgazdálkodást nyújtva a Társulás területén élő 330 ezer ember számára” – hangzott el március 20-án, a projekt Kerepes, Ökörtelek-völgyi Hulladékkezelő Központban megtartott sajtónyilvános nyitórendezvényén.

A támogatás révén tovább emeljük a régió hulladékgazdálkodásának színvonalát az új hulladékszállító járművek megvásárlásával, technológia gépek és egy, a hulladékból nyert tüzelőanyagot aprító gép beszerzésével.

További projekthírek

Kilenc új hulladékszállító járművet kapott a Társulás

Lakossági tájékoztató szórólapokat osztottak a hulladékgazdálkodás fejlesztésével kapcsolatosan Északkelet-Pest és Nógrád megyében

Médiamegjelenésünk a Nógrád Megyei Hírlapban és a Magyar Hírlapban

A Társulás támogatást nyert a hulladékgyűjtési és -kezelési rendszer fejlesztésére (sajtóközlemény, 2018. március 22.)